Εξαγωγική επιτυχία

Magnesium oxide
Magnesium oxide
Magnesium oxide

Η εξαγωγική επιτυχία της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ δεν προέκυψε μέσα σε μία νύχτα. Με μακρά εμπειρία στον κλάδο, η επιτυχία αποτέλεσε καρπό των πολυετών προσπαθειών, του πρωτοποριακού πνεύματος και πάνω απ’ όλα… της αξιοπιστίας μας.

Η στρατηγική πωλήσεων & μάρκετινγκ της εταιρείας συνδυάζει κλασικές εφαρμογές μαγνησίτη με νέες, μικρές εστιασμένες αγορές. Η καυστική μαγνησία είναι ένας τομέας με ξεχωριστό ενδιαφέρον αφενός λόγω της ποικιλομορφίας και της εξειδίκευσης των αγορών της και αφετέρου λόγω της μοναδικής εξειδίκευσης της εταιρείας σε αυτό τον κλάδο. Πέρα από τα παραδοσιακά πρότυπα υψηλής ποιότητας, τα προϊόντα μας υποστηρίζονται με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, τις τεχνικές συμβουλές, την τεχνογνωσία στις εφαρμογές και ένα προηγμένο κέντρο Ε&Α.

Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες και στις πέντε ηπείρους. Στις εξαγωγικές αγορές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Βραζιλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Κίνα, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Κροατία, η Δανία, η Αίγυπτος, η Γαλλία, η Φινλανδία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ινδία, η Ινδονησία, η Ιταλία, η Ιορδανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, το Κατάρ, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία & το Μαυροβούνιο, η Νότια Αφρική, η Ισπανία, η Σουηδία, η Συρία, η Ταϊβάν, η Τουρκία, η Ουκρανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι προφανές ότι, πέρα από τη μεγάλη γκάμα χρήσεων, η εταιρεία έχει το πλεονέκτημα να δραστηριοποιείται σε διάφορες ηπείρους, των οποίων οι οικονομικοί κύκλοι σπανίως συμπίπτουν, γεγονός που αποτελεί άλλον έναν παράγοντα που σταθεροποιεί τη ζήτηση των προϊόντων μας και μας προφυλάσσει επαρκώς από τις διακυμάνσεις των αγορών.