Η αποστολή μας

Magnesium oxide
Magnesium oxide
Magnesium oxide

Οι αρχές που ανέπτυξε και ακολούθησε η εταιρεία μας εδώ και δεκάδες χρόνια είναι εντιμότητα, αξιοπιστία και σεβασμός προς τον ανθρώπινο παράγοντα και το περιβάλλον. Ο στόχος μας είναι η εκμετάλλευση και επεξεργασία μεταλλευτικών πρώτων υλών και η προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Τα προϊόντα χρησιμεύουν ως πρώτες ύλες για εκατοντάδες τελικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται με τη σειρά τους από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Κατέχουμε ηγετικό ρόλο στη διεθνή αγορά λευκολίθου, καυστικής και διπύρου μαγνησίας καθώς και των βασικών μονολιθικών πυριμάχων και θεωρούμε δέσμευσή μας την σταδιακή παγκοσμιοποίηση τόσο στην παραγωγή όσο και τις εμπορικές δραστηριότητες.  Είμαστε ήδη από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καυστικής μαγνησίας στον κόσμο και σκοπεύουμε να διευρύνουμε σημαντικά τη βασική μας παραγωγή και να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό δίκτυο διανομής.

Η απώτερη επιβεβαίωση της στρατηγικής μας είναι η αφοσίωση των πελατών μας καθώς και η αίσθηση της ικανοποίησης του προσωπικού μας. Αυτή η αντίληψη ενός κοινού σκοπού αποτελεί εγγύηση για μακροχρόνια ανάπτυξη και επιτυχία.