Συμμετοχές

Αρχική >> Διεθνής Παρουσία >> Συμμετοχές
Magnesium oxide
Magnesium oxide
Magnesium oxide

Η στρατηγική εξωτερικής ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι να συνεχίσουμε να διευρύνουμε τη διεθνή παρουσία μας σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές με την εξαγορά αποθεμάτων, συμπληρωματικών επιχειρήσεων, σειρών προϊόντων ή/και τεχνολογιών.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ  διανύει μια περίοδο σταθερής ανάπτυξης μέσων εξαγορών, συχνά μέσα από κοινοπραξίες με άλλους εδραιωμένους ηγέτες του κλάδου. Ένα επιτυχημένο παράδειγμα είναι η εξαγορά της ισπανικής εταιρείας παραγωγής μαγνησίας Magnesitas Navarras S.A σε συνεργασία με το γαλλικό όμιλο Roullier, καθώς και τη βιομηχανική συνεργασία με την IMERYS Fused Minerals Hull για την παραγωγή ποιότητας μαγνησίας για την εφαρμογή της σε ηλεκτρικά και θερμαντικά στοιχεία στην Ελλάδα. Άλλο ένα παράδειγμα είναι η εξαγορά της ολλανδικής εταιρείας επεξεργασίας βιομηχανικών ορυκτών Van Mannekus & Co B.V καθώς και  η απόκτηση σημαντικών αποθεμάτων στην Τουρκία μέσω της θυγατρικής μας Akdeniz Mineral Kaynakları AS.

Άλλα σημαντικά επενδυτικά σχέδια βρίσκονται ήδη υπό αξιολόγηση στο πλαίσιο της σταθερής στρατηγικής και της δέσμευσής μας για συνεχή υπεροχή, αποδοτικότητα και ανάπτυξη.